220620-Nationale-Smokkel-Monitor-logo

Na tip twee drugs panden opgerold in Tilburg

Twee drugspanden en een hennepkwekerij zijn vorige week in het centrum Tilburg en in de wijk de Reeshof opgerold. Onder meer zijn illegale sigaretten, contant geld en drugs aangetroffen. Nadat de politie anonieme meldingen ontving, kwamen de locaties op de radar.

In een pand lagen 2.500 pakjes illegale sigaretten, 630 pakjes shag. Ook nog 2 kg hennep en 400 gram hasj en 65 gram amfetamine. Daarnaast werd in een ander pand 13,5 kg hasj, drugs en € 1.700 gevonden. Ook vond de politie € 5.000 aan contant geld.

Naast een melding van Meld Misdaad Anoniem, zijn meer aanwijzingen nodig om een woning binnen te treden, laat de woordvoerder van de gemeente weten. Of er al een politiezaak loopt of dat deze nog moet worden gestart, een melding helpt altijd. “Maar deze drugsvondsten bewijzen dat het dus echt helpt om te melden.”

Over het afgelopen jaar blijkt uit cijfers van Meld Misdaad Anoniem dat in de politie-eenheid Zeeland en West-Brabant meer dan 1.900 anonieme meldingen zijn binnengekomen. Hiervan was 1.316 keer een melding over drugs.

Lees het hele artikel verder op ad.nl

Drugspanden in Tilburg: anonieme meldingen leiden naar 14 kilo hasj, 2500 pakjes sigaretten en cash geld

Alle oorzaken en gevolgen van illegale sigaretten-handel

Andere artikelen

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn