skip to Main Content

Nationale Smokkel Monitor is een initiatief van VSK

VSK is de branchevereniging van sigaretten- en kerftabakfabrikanten. De leden van deze organisatie zijn vijf Nederlandse en internationale bedrijven.

De vereniging heeft als doel het beschermen van de belangen van de – in Nederland gevestigde – fabrikanten en importeurs van sigaretten en shag. Zij richten zich op het voeren van gesprekken met stakeholders. Denk hierbij aan de overheid en politiek, de handel, belangenorganisaties, media en het publiek. VSK wil een betrouwbare gesprekspartner zijn op het gebied van tabak-gerelateerde onderwerpen. Hierbij gaat het om transparantie en relevantie. Ze geven heldere standpunten en leveren constructieve suggesties en bijdragen als het gaat over tabakssector en roken.

British American Tobacco

British American Tobacco (BAT) heeft als doel om te bouwen aan “A Better Tomorrow™” door de impact van hun activiteiten op de gezondheid te verminderen. Dit doen zij door consumenten een grotere keuze aan plezierige en minder risicovolle producten aan te bieden.

Heupink & Bloemen Tabak

Heupink & Bloemen Tabak biedt kwaliteit, service en flexibiliteit. Ze zijn ervan bewust dat roken gezondheidsrisico’s met zich meebrengt en zij zijn dan ook van mening dat het roken van sigaretten en shag alleen voor volwassenen bedoeld is, die zich bewust zijn van de risico’s.

Japan Tobacco International

Japan Tobacco International (JTI) is de internationale tabaks- en vapingdivisie van Japan Tobacco Inc, een toonaangevend tabaksbedrijf in Japan. Zij maken enkele van de bekendste merken ter wereld, waaronder Winston, Mevius, Camel, en LD.

Landewyck Tabak Holland

Het ecosysteem van het merk Landewyck is zeer uiteenlopend. Momenteel hebben ze ongeveer 40 merken, waaronder vele klassiekers, die worden verkocht op regionale, nationale en internationale markten.

Van Nelle Tabak (onderdeel van Imperial Brands)

De Imperial Brands groep kiest voor een verantwoordelijke aanpak om tabaksproducten aan te bieden en verbindt zich samen met zijn leveranciers en producenten ertoe om het milieu te beschermen, kinderarbeid tegen te gaan en lokale gemeenschappen te ondersteunen.

De VSK behartigt zowel de individuele als de gemeenschappelijke belangen van haar leden. Voor meer informatie, ga naar vsk-tabak.nl. 

Back To Top
Zoeken