220620-Nationale-Smokkel-Monitor-logo

Sigaren als teken van verbroedering en gezelligheid tijdens het 20e Business Cigar Dinner

In het Noordwijkse strandrestaurant Salt troffen zo’n tachtig sigarenliefhebbers elkaar om van sigaren te genieten tijdens het 20e Business Cigar Dinner. ,,Het was een avondvullend programma met een mooi diner, heerlijke wijnen en prachtige sigaren”, aldus het Stan Huygens Journaal in de Telegraaf, de oudste nog bestaande societyrubriek van Nederland. De verslaggever tekende op hoe de prachtige sigaren in combinatie met de fraaie zonsondergang zorgden voor een avond van verbroedering en gezelligheid.

Stephan Stokkermans, in het dagelijks leven directeur van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en tevens voorzitter van de Stichting van het Grote Genieten, signaleerde zelfs ‘een revival van de sigaar’, aldus De Telegraaf.

TV-presentator Tijl Beckand werd tijdens het diner uitgeroepen tot Cigar Executive of the Year. In zijn dankwoord ging hij in op de positieve aspecten aan het genieten van sigaren. „Juist in het coronatijdperk is de sigaar een genotsmiddel dat zich uitstekend leent om je gedachten op een rij te zetten en de situatie waarin we terecht zijn gekomen te beschouwen.”

 

Meer bij De Telegraaf:

 

Vuurtje in corona

 

 

 

 

 

Andere artikelen

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn